درباره نویسنده

محمد حسین عامری

به نام خدا زندگی صحنه يکتای هنرمندی ماست* هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود* صحنه پيوسته بجاست* خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد…* مهندسی صنایع و مالی را زمینه ساز خلاقیت می دانم، دید باز و سیستماتیک ویژگی این دو رشته است. از این رو همواره مطالب متنوعی در خندون منتشر می‌شود. نظرات شما همیشه روشنی بخش مسیرم بوده است.

مطالب مرتبط

148 Comments

  1. 51

    hades

    واقعا که؟؟؟کاملا معلومه که این برنج ها اصلا مرغوب نیستن من خودم هر وقت از این برنج ها میخورم معدا ام احساس سنگینی میکنه و خیلی اذیت میشم ولی برنج ایرانی که میخورم حتی اگه دو بشقاب هم بخورم اصلا اذیت نمیشم بدنجهای هندی و پاکستانی یه مشکلی دارن ولی نمیدونم چی!!!!!

    پاسخ
    1. 51.1

      امیرمحمد

      سلام
      درپاسخ به سوال این دوست عزیز باید بگم که بنده خودم آشپز هستم و درپخت برنج هندی مهارت خاصی دارم اگر شما طریقه درست پخت برنج هندی را بلد باشید اصلا معده شما اذیت نمیشود کسانی بودند که فقط برنج ایرانی مصرف میکردند ولی زمانی که دست پخت من را در مورد برنج هندی میل نمودند طرفدار برنج هندی شدند سعی کنید در پخت برنج هندی دقت لازم به عمل ورید و لازم به ذکر است که طریقه پخت برنج ایرانی با برنج هندی متفاوت است
      من از استادی که این مطالب زیبا و شنیدنی را در مورد برنج هندی در اختیار همگان قرار دادند سپاسگذارم

      پاسخ
      1. 51.1.1

        mohammad

        باسلام لطف نمایید روش پخت برنج هندی راشرح دهید

        پاسخ
        1. 51.1.1.1

          محمد حسین عامری

          سلام
          مثلا سه پیمانه برنج راشب قبل خیس کنید و یک مشت نمک هم در آن بریزید.
          فردای آن روز اب را بگذارید تا به جوش بیاید سپس اب نمک برنج را خالی کرده و برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید .
          بعد از چند دقیقه برنج را تست کنید تا ببینید پخته یا نه سپس ابکش و برنج را دم کنید .
          سپاس

          پاسخ
  2. 52

    جلال

    از زحمتی که برای تحقیق این مطلب کشیدید بسیار سپاسگزارم در روشن شدن اصل مطلب بدور از جو ایرادوتکذیب کمک میکند باز از تلاشتان ممنونم

    پاسخ
  3. 53

    دخو

    سلام ممنون از ارسال مطلب ارزشمندتون با اجازتون منم اون رو تو صفحه ی فیس بوکم البت با ذکر نام جنابعالی منتشر کردم . اشم شما در پایان مطلب ذکر شده است.

    پاسخ
  4. 54

    محمدحسین ماحوزی

    سلام آقای محترم شما خودت میدونی که موش به برنج هندی و پاکستانی نزدیک نمیشود وشما بخاطر سود و منفعتت تبلیغ برنج خارجی میکنی پس لاقل خدا را در نظر بگیر

    پاسخ
    1. 54.1

      محمد حسین عامری

      سلام آقای ما حوزی
      تهمت زدن خیلی آسان است شما طبق چه دلیل و مستنداتی بنده را متهم به کسب سود و منفعت از تبلیغ می کنید؟
      خدا شاهد است که هدفم از ارائه این مطلب تنها شفاف سازی علت قد کشیدن برنج هندی بوده است.
      من خودم سالیان سال است که در حال مصرف این برنج هستم و تاکنون هیچ گونه مشکلی نداشته ام.
      بهتر نیست تا چشمانمان را باز کنیم و بدون غرض به اطرافمان بنگریم.
      خوب است تا خودمان برای خودمان تصمیم بگیریم و نگذاریم تا دیگران به جای ما فکر کنند.
      سپاس

      پاسخ
      1. 54.1.1

        سيد مبارك موسوي

        سلام جناب آقای عامری
        بنده تاجر برنجم و پاکستانی هستم زیاد به فارسی تسلط ندارم تحقیق جناب عالی ارزنده و دقیق بود از زمان انگلستان تا بحال در کشور ما ازتکنالوجی جدید روز بین المللی مخصوصا از کشورآلمان و ایتالیا دستگاه های پر حزینه در کارخانه ها استفاده میشود متاسفانه سوء تبلیغات زیاد هست مخصوصا موقع برداشت محصول برنج ایران در شمال تبلیغات علیه برنج خارجی بیشتر میشود

        پاسخ
    2. 54.2

      مهدی صادقی

      من ۳۰ سال برنج ایرانی خوردم و الان یه ۴ یا ۵ ماهی هسا که ازدواج کردم و طبق علاقهی خانمم به برنج خارجی دارم برنج خارجی میخورم!
      اولاش احساس میکردم که وقتی دمکنی رو بر میدارم بوی خیلی بدی ازش میاد و خدایا! چرا من باید به برنج خارجی رضایت بدم!؟
      بعد از مدتی بهش عادت کردم دیگه مثل روزهای اول نیست برام!
      ماها همیشه عادت میکنیم!
      یعنی اگر نخواهیم هم کاری میکنن که عادت کنیم!
      برنج ایرانی گرون میشه وقتی که تقاضا میره بالا و کمبود محصول هست.
      یه سری میرن برنج خارجی وارد میکنن که به من و تو بدن و سود کنن.
      مر هر صورت ماها محکومیم که طبق شرایط یکی رو انتخاب کنیم!
      دوست عزیز!
      اینکه موش و سوسک و پیشه و مورچه سمت چی میرن و سمت چی نمیرن دلیل نمیشه ما ازشون طبعیت کنیم!
      موش ها توی فاضلاب سراغ خیلی چیزها میرن! آیا ما هم باید بریم؟
      برنج های خارجی به دلیل شیشه ای بودن و سخت تر بودن و وجود نشاسته کمتر (و شاید مواد افزودنی) باعث شده از دست حیوانات در امان باشه!
      من که برای دور بودن از این مسایل و سرطان و این چیزاش دو تا تصمیم گرفتم که به زودی یکیش رو عملی میکنم!
      ۱- اصلا برنج و نون و کندم رو حتی الامکان به صفر نزدیک کنم.
      ۲- بی خیال این بحث ها و حرفها بشم و به جیبم نگاه کنم و ببینم چی میتونم بخورم و چی نمیتونم و مجاب بشم که با چی بیشتر حال کنم!

      پاسخ
    3. 54.3

      سهراب

      سلام بزرگوار بنده با شما موافقم،
      این آقای بامری مخش تاب برداشته، حتی ایکاش مخش تاب برمیداشت
      مغرضانه یک سری مطالب غلط را به خورد مردم میده،
      از قدیم گفته اند و امروزه اطبا و کارشناسان تغذیه هم میگن: برنج آبکش در واقع کاه هست.
      این یارو آخرت خودش را به دنیای دیگران فروخته…… بنده قسم میخورم مطالبش کذب هست
      نظرات آشپز قلابی هم کذب هست….

      پاسخ
      1. 54.3.1

        محمد حسین عامری

        سلام
        خدا قاضی بین من و شما، اگر مواردی که ذکر کردید و قسم می خورید درست است که هیچ ولی اگر مغرضانه است خدا خودش جواب حرفاهیتان را بدهد.
        اقای سرگزی بنده عامری ام نه بامری
        سپاس

        پاسخ
  5. 55

    انبوهی

    برایم همیشه نحوه تولید این نوع برنج وعلت نچسبیدن ان در موقع پخت وهم اندازه بودن دانه ها سوال بر انگیز بود .متشکرم از اطلاعاتی که دادید.

    پاسخ
  6. 56

    علی

    برای من منفعتی نداشت

    پاسخ
  7. 57

    علی اکبر

    با سلام دوست گرامی لطفا به این آدرسی که در اختیار شما می گذارم رجوع کنید تا بفهمید چگونه برنج های دانه بلند و یک اندازه را برای شما درست می کنند.
    http://alef.ir/vdcgtt9xnak9tz4.rpra.html?244045
    برنج هایی که با دستگاه ساخته می شوند

    پاسخ
    1. 57.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      من منکر وجود همچین دستگاهی نشدم، مدتی پیش هم ۲۰:۳۰ بود فکر کنم در خبری از برنج هایی که بعد از خیس شدن تبدیل به آش می شوند صحبتی به میان آورد.
      ولی فرایند پارابویل که در تولید برنج هندی قد بلند به کار برده می شودفرایندی متفاوت از برنج ماکارونی است.
      سپاس

      پاسخ
  8. 58

    حمیده

    ممنون مفید بود.

    پاسخ
  9. 59

    نظری

    واقعا خنده داره!!!شما برای آزمایشم شده توی دو ظرف مختلف برنج ایرانی وهندی بریزید، بذارید کنار مورچه ها و ببینید کدومشو میخورن.اونها موجودات هوشمند خداوند هستند. امان از دست بشر سودجوی منفعت طلب

    پاسخ
  10. 60

    حسن

    شاید نظر این نویسنده این باشه که شاید درصد جزئی از برنج وارداتی از این نوع تکنولوژی باشه ولی اثبات نمیکنه که همه ی برنجای خارجی از این نوع برنجا باشند.
    ممنون

    پاسخ
  11. 61

    mohammad

    تشکرازتوضیحات ارزنده ی شما

    پاسخ
  12. 62

    بنده خدا

    جناب آقای مهندس عامری
    از مطالب مفید و علمی شما که مورد استفاده قرار گرفت متشکرم.
    در مورد اباطیلی که بعضی افراد مطرح کردند ناراحت نشوید. من در کل متون شما اثری از تبلیغ ندیدم.
    کار خودتان را انجام دهید. انرژی خودتان را با جواب به لاطائلات دیگران هدر ندهید. لطفا مطالب دیگری اگر هست ارائه فرمایید.
    موفق باشید.

    پاسخ
    1. 62.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      سپاس از قوت قلبتان
      چشم حتما روی چشم

      پاسخ
  13. 63

    سعیده

    شما گفتی قصدت توضیح علت قد کشیدن برنجه، اما متوجه نشدی که اخر حرفت فقط نتیجه گرفتی این نوع برنج خیلی خیلی مفیده!!!؟ این شیوه ی علمی اطلاع رسانی نیس، عملا داری تبلیغ میکنی ، خب دوس داری این برنجو خودت بخور دیگه چرا دروغ خورد مردم میدی

    پاسخ
  14. 64

    محسن

    آقای عامری محترم آیا مجبوری به مردم دروغ بگویی ؟ مگر ما میخواهیم خود را گول بزنیم هر وقت ما برنج هندی میخوریم پس از مدت کوتاهی احساس گرسنگی میکنیم این نشان میدهد که این برنج ها مغذی نیستند و خاصیتی ندارند و فقط شکم پر کن میباشند. این برنج ها هیچ خاصیتی ندارد و کسانی که از آن استفاده میکنند پس از مدتی دچار بیماری و سوء تغذیه میشوند. یکی از عوارض مشهود آن ریزش مو میباشد. به نظر شما چرا بیشتر جوان ها در سنین پایین ۱۷ – ۱۸ سالگی ریزش مو پیدا میکنند . علتش همین مواد غذایی مصنوعی و فناوری شده میباشد.

    پاسخ
    1. 64.1

      محمد حسین عامری

      سلام محسن جان اصلا فکر نکن مغرضانه نوشتی
      من و خانواده سالیان است در حال مصرف این نوع برنج ها هستیم ولی تا کنون هیچ کدام از مشکلاتی که ذکر کردید از جمله گرسنگی، سوء تغذیه و ریزش مو را نداشتیم.
      شما که تخصصی در زمینه مواد غذایی نداری حق نداری بدون دلیل عوارض ذکر شده را به یک ماده غذایی نسبت دهی
      شاید هم از فروشندگان برنج وطنی به قیمت گزاف هستی و از آنجایی که حاشیه سودتان به خطر افتاده اکنون دلواپس سلامتی مردم شده اید.
      سپاس

      پاسخ
  15. 65

    تارا

    بنظر من فقط قیافه خوبی دارن ولی طعم و بوی مقبولی ندارن وقتی میخوری حس میکنی پلاستیک میجوی دوستان بهتره محصولات داخلی مصرف کنید تا برنج خوش طعم وعطر ایرانی که نتیجه زحمت کشاورزای خودمون هست چرا برنج خارجی؟ باکمال احترام برای آقای عامری

    پاسخ
  16. 66

    دانشجو

    سلام از برنج هندی هیچی نصیبتون شده که سنگش به سینه می زنید حتما یه پولی گیرتون میاد برنج هندی سم خالی موجب هزار درد میشه.

    پاسخ
  17. 67

    بنیامین

    با سلام و سپاس از جناب عامری عزیز
    من کارشناس صنایع غذایی هستم و همه جا حتی تو جمع کارشناس ها هم همین ایرادات گفته میشد مصنویی و … بودن ولی تخصصی بگم من قبول نمیکردم که اکسترودری باشه بتونه به این شکل برنج ها رو از آرد در بیاره تحقیق کردم م به مطلب شما رسیدم که بسیار معقول بود و کاملا قانع شده و موافق با شما هستم .
    کمال تشکر را از جناب عالی بابت زحمات و تحقیقاتتان دارم .

    پاسخ
    1. 67.1

      محمد حسین عامری

      سلام بنیامین جان
      ممنون که حضور پیدا کردی و وقت گرانبهایت را صرف کردی تا چند خطی ما را مستفیض کنی
      سپاس از توجهت

      پاسخ
  18. 68

    بنیامین

    دوستان ندانستن و یا آگاهی و مطالعه کم دلیل خوبی برای مردود کردن یک مطلب قوی و مطالعه شده نیست مثلا در پاسخ به جناب محسن :عوامل و شرایط مختلفی میتوانند سبب گرسنگی شوند ولی اصلی ترین عوامل کاهش قند خون همان گلوکز و خالی شدن معده میباشد شاید این برنج بدلیل قابلیت هضم بالا سریع از معده خالی شود و نیز مغذی بودن یا نبودن مواد غذایی دلیل بر ایجاد گرسنگی ندارد و در کل برنج غذای خیلی مغذی نیست . اینکه مطرح کردند موش و مورچه نمیخوره ایا خودتون ازمایش کردید خوب هم میخورند حتی شپش برنج هم داخلشون میافته و میخوره و اینم میتونه دلیل بر نداشتن آلودگی تشعشع رادیواکتیوی در آنها باشد .
    با تشکر

    پاسخ
  19. 69

    بنیامین

    مثل مطلب دوم ام که در جواب برخی دوستان فرستادم ثبت نشد شاید کمی طولانی بود بهر حال ممنون

    پاسخ
  20. 70

    علي

    سلام و خسته نباشید . در خصوص مطلب آقای بنیامین در رابطه با خورده شدن برنج هندی توسط کرم ویا حشره برنج باید عرض کنم که این موضوع برای خودم من اتفاق افتاده است.
    بنده در منطقه شمال کشور خانه کوچکی دارم در آنجا ما دو نوع برنج داشتم هم ایرانی و هم هندی(خاطره) بعد از ۳ ماه که مجدد مراجعه کردیم متوجه شدم که برنج ایرانی کرم گذاشته ولی برنج هندی پاک پاک بود .
    باید متذکر بشم که هردو در کنار هم (درکابینت) و در گونی پلاستیکی بودند.
    لطفا این موضوع را توضیح بدید.متشکرم
    این فیلمی که پخش شده که الیافت مصنوعی داخل دستگاه می کنند و از آن طرف برنج تحویل می گیرند ….آیا درست است؟
    هفته پیش یک کیسه برنج هندی گرفتم …خواهش میکنم بگید که آیا مصرف کنم یا مصرف نکنم.
    لطفا آدرسی را که بشه تحقیقات انجام شده را در این رابطه خوند ….برایم ارسال کنید.
    ممنون

    پاسخ
    1. 70.1

      محمد حسین عامری

      سلام علی جان
      برنج هندی یه بار نیمپخت شده
      مثال ساده
      برنج شمال که داری یه بار بعد پخت بردار چندتا دونه اشو بذار خشک بشه، میبینی چقدر سفت تر و سخت تر و محکمتر نسبت به برنج پخت نشده
      علت اینکه حشره ، ویژی و کرم برنج هندی نمی خوره همین سختی بیشتر نسبت به برنج معمولی است.
      جای نگرانی نیست
      ما خودمان چندین سال داریم خاطره مصرف میکنیم.
      هیچ مشکلی نداریم.
      در مورد ساخت برنج با برنج خورده هم متاسفانه باید بگم امکانش وجود دارد .
      ولی برنج های مطرح هندی مثل خاطزه، مژده و اینها روند ساختشون همونی بود که گفتم.
      تو گوگل جستجو کنید parbolie rice نتایج خوبی پیدا میشه.
      در مورد ساخت برنج با الیاف چیزی ندیدم و نشنیدم متاسفانه
      سپاس

      پاسخ
      1. 70.1.1

        Paradise

        شما که هنوز در حال تبلیغ هستین.مدام اسم برنج خاطره رو ذکر میکنین و این به نظرتون چه مفهومی رو میرسونه???

        پاسخ
        1. 70.1.1.1

          محمد حسین عامری

          سلام
          من افتخارم اینه که دروغی به زبانم جاری نشده بخواید ادرس میدم در خدمت باشیم ببینید دروغ نگفتم
          اب که پاکه چه حاجتش به خاکه
          بیایید دیدمون وسیع کنیم
          به نظرتون من وارد کننده ام؟
          عامل فروشم؟
          دنبال بازار یابی ام؟
          اگر اینجوری فکر میکنید پیشنهاد میکنم چشماتونو بشورید چشمهارو باید شست جور دیگر باید دید.
          نگاه محافظه کارانه خوبه ولی نگاه مغرضانه به هر حرفی آفت است.
          دوستی سوال کرد گفت این برنج دارم چجوریه گفتم من خودم همینو مصرف کردم.
          حالا این که من یه برند خاص مصرف میکنم تبلیغه؟
          تبلیغ اینه، که از یه شخصیت معروف و چهره برای مصرف برندی خاص استفاده کرد.
          نه من چهره ام نه این برنج ها نیاز دارند که تبلیغ شوند.
          سپاس

          پاسخ
  21. 71

    موعود

    سلام آقای عامری دروغتون خیلی خنده داره جالبه چرا اینطور شعور ملت رو به مسخره می گیرید خوشبه حال شما با این معده آهنین ولی همه مصرف کنندگان برنجهای هندی خیلی خوب می دونن که این برنجها چقدر بد بو بد طعم و لیز هستند مگر با برنج پاکستانی قاطی بشه تا قابل خوردن بشه بماند گرفتاریهای ثانوی اون و بلایی که سر معده می یاره از خدا نمی ترسی و این اکاذیب رو به خورد ملت می دی یه عده ساده هم گول اسم مهندس شما رو می خورند و هر چی می گید باور می کنن یادمون باشه بدن به هر چی عادت کنه متوجه صدمات وارده نمی شه اگه طعم و بو و رنگ یه چیزی رو بخواهید ببنید باید از کسی بپرسید که تازه شروع به مصرف اون کرده از خدا بترسید و یک مقدار دلتون به حال ملتی که به شما اعتماد می کنند بسوزه کاش می شد بی خبر سر سفره شما بود تا بوی خوش برنج ایرانی رو حس کرد اغلب شماها همینطورید داد زدید روغن حیوانی نخورید فلانه بهمانه اما روغن زرد تو سفره های شما پیدا می شه و ملت بیچاره رو به روغن مایع عادت دادید و خوب که جا افتاد و خرید روغن زرد برا مردم غیر ممکن شد تازه صداتون در می یاد که چه کاری با این ملت بیچاره زود باور کردید خدا از سر تقصیرات هر که کمر به نابودی سلامت مردم بسته به خاطر سود شخصی نگذره

    پاسخ
    1. 71.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      نمی دونم چرا چشممون روی نقد ها می بندیم.
      ولی حیف نیست که تولید کننده های برنج وطنی ما یه خورده به بهره وری برنج تولیدیشون میرسیدند که قیمت ها انقدر بالا نباشه که دولت مجبور باشه برای رفع نیاز مردم و تنظیم بازار اقدام به وارد کردن برنج هندی کند و ذائقه مردم مجبور شود به سمت این برنج ها برود ولی متاسفم که با این حجم تقاضا بالا متاسفانه عرضه مناسب نیست و این به صورت غیر منطقی قیمت هر تن برنج ایرانی را بالا می برد .
      همین الان مجبور شدم تا جستجو کنم و ابراز تاسف کنم که قیمت هر تن برنج هندی به قیمت فوب یعنی تحویل روی عرشه کشتی بنادر کشورمان ۸۵۰ تا ۹۵۰ دلار است.
      با نرخ دلار آزاد هم اگر حساب کنیم هر کیلو برنج هندی باید حدود ۲۸۹۰ تا ۳۴۰۰ تومان باشد که با هزینه های گمرکی و حمل به قیمت حدود ۵۰۰۰ تومان در هر کیلو می رسد.
      بله واقعا باید ببینیم چه حاشیه سودی نصیب تولید کنندگان داخلی میشود که حاضر نیستند قیمت را کاهش دهند از طرفی بهره ور نبودن کشتزار های ما و نوع شالیکوبی غلط سبب شده تا برنج خرده حجم بالایی از برنج تولیدی را تشکیل دهد و این سبب شود تا هزینه تولید هرکیلو برنج داخلی به صورت شگرفی افزایش یابد.
      واقع بین باشیم نیم جوش کردن فرآیندی است که سبب میشود تا هزینه تولید به صورت شگرفی کاهش یابد پس مثل چند شرکتی که در حال حاضر در داخل مشغول فعالیتند و این خط تولید ها را راه اندازی کرده اند چشمانمان را بشوریم و جور دیگر بنگریم.
      سپاس

      پاسخ
      1. 71.1.1

        موعود

        حالا این حرفها چخه ربطی به برنج هندی داره گرون بودن برنج ایرانی سم برنج هندی رو از بین می بره خودتون به جوابتون خنده تون نمی گیره

        پاسخ
        1. 71.1.1.1

          محمد حسین عامری

          شما منو مغرضانه خطاب کردی کمی تامل کنی می فهمی که کاملا مرتبطه، اگر همه بتونیم برنج ایرانی خوب و به قیمت مناسب مصرف میکنیم چه بهتر ولی وقتی نمیشه گزینه جایگزین میشه برنج هندی
          من مقام ناظری نیستم که بتونم سمی بودن و نبودن برنج مشخص کنم و نظری هم ندارم در موردش ولی انقدر میدونم سعی همه بر اینه کالایی وارد بازار بشه که به سلامت جامعه اسیب نرساند.
          مطئن باشید نهاد های ناظر ما با کسی تعارف ندارند آبمعدنی دماوند یا همان اب نوشیدیپنی دماوند اخرین موردی بود که می توان ذکر کرد.
          در نبود اب تیمم جایز است. وقتی نمیشه برنج کیلویی هشت هزارتومانی از امسال افراد حق به جانبی مثل شما خرید چاره چیست مردم از گشنگی بمیرند؟
          نقد باید سازنده باشه شما فقط نقد کردی یک سری تهمت زدی من در مقام پاسخگویی برآمدم و تهمت های ناروای شمارو جواب دادم، خوشم میاد یک سر سوزن از موضعتون پایین نمیاد و ژست حق طلبی میگیرید.
          کاش همون قدر که تو اسمتون دم از موعود میزنید حق الناس را هم رعایت میکردید و میدونستید با این حرفها و مواردی که بهم نسبت دادی ذمه سنگینی برای حودتون ایجاد کردید.
          دوست عزیز یادبگیر مستند حرف بزنی و نقد سازنده کنی نه مخرب و اگرنه حرف بی پایه سند انقدر زیاده که من نباید چند ثانیه وقتمو تلف کنم برای پاسخگویی
          راستیتش دلم سوخت برات و حسابتو از برنج فروشانی که بعد از انتشار این مطلب بارها منو مورد هجمه و هجوم قرار دادند جدا در نظر گرفتم امیدوارم درست فرض کرده باشم و این دیدن نیمه پر لیوان سبب نشده باشه که فکر کنید از این به بعد هرچی دلتون می خواد می تونید به هرکی بگید و وایستید و جواب بگیرید.
          سپاس

          پاسخ
  22. 72

    فاطمه

    بنظرم جالب میاد منم اون فیلم رو که الیاف پلاستیکی و وارد دستگاه میکنن و طی فرایندی ک زیاد معلوم نیست و درنهایت برنج تهیه شده رو نشون میده رو دیدم و البته نمیتونم بفهممش
    این توضیحی که راجع به نیم پز کردن هم دادین واقعا قابل تامله
    البته سودجویان و متقلبان زیادی هستن که تو زمینه موادغذایی تقلبهای زیادی میکنن ازجمله سوسیس کالباس و چای خشک و ابلیمو و ….و حتما هستند کسایی ک برنج ناسالم بدن دست مردم
    خرید برنج شمال هم برای خانواده های پرجمعیت که قوت غالبشون هم برنجه باقیمتشون سخته ! ناخوداگاه میرن ب سمت برنج های خارجی اگ وزارت بهداشت و دولت واقعا واقعا نگران سلامت مردم هستن قیمتهارو کاهش بدن و برنج هندی وارد نکنن !!!!
    بهرحال….
    خب حالا سوالی ک پیش میاد چطور اعتماد کنیم به برنجی ک مبخوایم بخریم برنج ایرانی که ازین روش فراوری بشه میتونید معرفی کنید ؟

    پاسخ
    1. 72.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      صنعت مواد غذایی یکی از پر سودترین صنایع تولیدی نه در ایران بلکه در کل دنیاست. این سبب میشه افراد بی وجدان به این حوزه وارد بشن و اقدام به سودجویی کنند.
      دوستانی بودند باهام صحیت کردند و گفتند همچین فرایند شالیکوبی وارد کشور کرده اند و مشغول فعالیتند راستیتش از برنداشون حضور ذهن ندارم.
      سپاس

      پاسخ
  23. 73

    ali mohamadi

    سپاس زحمت کشیده اید به هر حال این صنعت باید در ایران پیشرفت کند تا برنج نیم دانه و خاکه (ریز تر از نبم دانه)کشاورز به قیمت بهتری خریداری شود وبرای مرغ وجوجه کشاورز استفاده نشود از یس که کم قیمت است خودم تولید کننده ۱۲تن شلتوک در سال هستم

    پاسخ
  24. 74

    بانوی ایرانی

    این همه زحمت کشیدید خیلی دوست داشتم اینطور باشه اما ظاهارا ********************************************??چند روز پیش فیلم تهیه برنج هندی با الیاف رو با چشمان خودم دیدم.لعنت خدا بر باعث و بانی این سودجویان از خدا بیخبر.

    پاسخ
    1. 74.1

      محمد حسین عامری

      سلام برای اینکه فیلتر نشم مجبور شدم سانسور کنم شرمنده بانو
      سپاس

      پاسخ
  25. 75

    لیقوانی

    خدا لعنت کند کسانی را که این دستگاهها رو ساختن و برنج دست ساز تحویل مردم میدن
    پول میدیم تا برنج بخریم نه ماکارونی
    لعنت خدا بر سازندگان خدا به زمین بزنتشون

    پاسخ
    1. 75.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      نباید نفرین کرد چون نفرین ما غلط است
      کسی که ماکارانی تولید کرد را باید نفرین کنیم؟
      نه
      چون یک کالا تولید کرده
      کسی که می آید مواد غذایی تولید میکند را دعا هم باید کرد
      دوست خوبم برنج هندی همان فرآیندی است که ذکر کردم
      اصلا ماکارونی نیست
      خواهش میکنم خواص باشید از عوام بودن خارج شوید در برابر فهمیدن مقاوت نکنید
      اینکه یه نفر میاد برنج دست ساز که به قول شما ماکارونی است را کیسه میکند و نمی گوید که روش ساختش این است این فرد غش در معامله میکند ولی قرار نیست بگیم هرچی برنج تو بازاره دیگه خرابه دوست خوبم
      در خرید دقت کنید قول میدم متضرر نشید
      سپاس

      پاسخ
  26. 76

    سميه

    سلام دوستان،اخه میدونید جیه،برنج هندی و باکستانی رو اشبزهای درجه سه و جهار هم میتونن خوب در بیارن،اخه هرجی جوش بخوره وا نمیره،ولی برنج ایرانی نیاز به مهارت داره اکه زیاد بجوشه وا میره وشفته میشه بخاطر همین اشبزها از برنج هندی استفاده میکنن،اکه خواستید برنج ایرانی بخرید باشماره ۰۹۳۶*******تماس بgیرید برنجهاشون عالیه ،من ازشون بانصد کیلو برنج میgیرم راضی ام.

    پاسخ
  27. 77

    الهام

    آقای عامری مردم را … فرض نکن
    چقد بهت دادن از برنج هندی آشغال دفاع کنی؟باشه تو و فک و فامیلت برنج هندی بخور
    یکی از بستگان من انبار برنج داره موشها تمام برنجای ایرانیشو خورده بودن ولی برنج هندیش را نخورده بودن فکر کن موش میفهمه اما تو نه
    وقتی میخوریش از معده درد داغون میشی تازه بعدش کلی مشکل واسه دفعش پیدا میکنی واقعا پدر معده و روده رو درمیاره این برنج
    تازه کلی از این برنجای هندی که اصلا با الیاف ساخته شده
    حالا شما معدت آهن و ذوب میکنه برنج هندی واست خوبه
    حالا ۱ سوال وارد کننده برنج هندی هستی؟؟؟خدایشش راستشو بگو
    خجالت نمیکشی عوام رو فریب میدی؟؟؟
    آدم عقل داره متوجه شدی؟؟؟؟

    پاسخ
    1. 77.1

      محمد حسین عامری

      روز اول که این مطلب می نوشتم فکر نمی کردم این مطلب تیر بشه بخوره به قلب یک سری افراد از خدا بیخبر که فقط فکر جیب خودشون و منافع شخصی اند
      برعکس شما که منو مستفیض کردی من منظورم شما نیستی
      من منظورم اون دلال های از خدا بیخبره که برای نفع شخصیشون برنج قیمتشو انقدر بردند بالا که دولت مجبور به واردات شد
      امثال من هم مجبور شدن به دلیل قدرت خرید پایین بیان سمت برنج وارداتی
      حالا شما هی بیا اب بریز تو اسیاب خودت و سنگ خودتو امثال خودتو به سینه بزن
      حالا شما تمام تلاشتو بکن به خاطر نفع شخصیت یه سری سر گرسنه زمین بذارند
      می دونی فرق منو تو چیه
      من نون خالی حاضرم بخورم همسایه ام سرگرسنه زمین نذاره ولی تو کباب می خوری نون زیر کبابتم به همسایه گرسنت نمیدی که هیچ اصلا هیچ حس انسان دوستی نداری
      اخه ادم سالم و منصف وقتی ملت ندارند تا برنج کیلویی ۸۰۰۰ تومنی به بالا بخورند گرسنه بخوابند؟
      تو اقتصاد یه مبحث داریم به اسم کالای جایگزین
      یعنی برنج ایرانی و خارجی کالای جایگزینند وقتی داری گرونرو تهیه می کنی نداشتی میری سراغ ارزونه
      همونتر که میلیاردره پراید سوار نمیشه ، نداره هم پورشه سوار نمیشه حالا اگر فهمیدی ادامشو بخون
      من فهمیدم و سعی کردم به همه بفهمونم که داستان چیه ولی شما نه
      خودت فهمیدی و البته و صد البته از منم بهتر فهمیدی ولی داره بهت فشار میاد
      چرا ؟
      چون نفع شخصیت به خطر افتاد
      این شد که داری در مقابل فهمیدن مقاومت می کنی مقاومت نه ها
      داری تمام تلاشتو میکنی که یه نفر که بدون هیچ نفعی اومده داره روشنگری می کنه خراب کنی
      وقتم خیلی ارزشمند تر از اینه که جواب این توهین های شمارو بدم ولی حیفم اومد که ابراز خرسندی نکنم از این که روشنگریم جواب داده و امثال شما احساس خطر کردین
      خدارو شاکرم که تا امروز غیر حق نگفتم و از ولی عصر و مولایم همیشه مسالت گرفتم که غیر حق نگم
      حالا شما دوست داری به هر ریسمانی دست بندازی بنداز
      من و خدام شما همه
      سپاس

      پاسخ
    2. 77.2

      شا

      واقعاً که شعور حرف زدنت نشان از تربیت خانوادگیت میده، برنج هندى یا پاربویل شده به دلیل عدم وجود چربى روى لایه هاش باعث جذب حیوونها و حشرات نمیشه!!!

      پاسخ
  28. 78

    شا

    آقاى عامرى عزیز ممنون از توضیحاتتون، من خودم تو هندوستان زندگى میکنم و رشته تحصیلى م هم صنایع غذایى هستش،تموم مطالبتون درست بود و ممنون از اطلاع رسانیتون، فقط الان در مقیاس صنعتى چیزى ما بین ٧ تا ١١ ساعت برنج رو در آب با دماى ۶٠ درجه میذارن،بازم ممنون

    پاسخ
  29. 79

    فريبا

    باسلام من هردو نوع برنج ایرانی و هندی رو مصرف میکنم کسانیکه ادعا میکنند برنج هندی بوی بدی میده به خاطر نوع پختش نیست بلکه علتش درست نشستن برنج است این برنجها لازم است آنقدر شسته شود که أب روی برنج زلال شود برخلاف برنج ایرانی که نیازی به شستن زیاد ندارد واگر هنگام دم کردن لأی برنج یکی دو عدد هل بگذاریم بسیار بوی مطبوعی به خود می گیرد وفرق دیگر بین پخت این دونوع برنج در اینه که برنج ایرانی زمان زیادی برای دم کشیدن لازم ندارد ولی برنج هندی زمان زیادتری برای دم کشیدن وجا افتادن نیازدارداما در خصوص سم در اینگونه برنجها منم دوست دارم حقیقت رو بدونم تا حالا که برای ما مشکلی پیش نیومده ومن فکر میکنم این یک تبلیغات دروغین است که مردم مجبور شوند فقط برنج ایرانی بخرند خب اگه اینقدر گرون نباشه نیاز به این تبلیغات دروغین هم نیست مردم مسلما برنج ایرانی را ترجیح خواهند داد در ضمن تمام برنجهای ایرانی نیز ازکیفیت خوبی برخوردار نیستند وعطر و طعم جالبی ندارند

    پاسخ
  30. 80

    همدانی

    با سلام حضور همه عزیزانم : نکته اساسی به نظر بنده این است که آنچه که بزرگان و دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی گفته و میگویند این است که در تمام تولیدات لازم است بر توانمندیهای داخلی خود تکیه کنیم. اگر متولیان کشاورزی و سایر مسئولان با درایت و هماهنگی به این راهبردها و دستورات و رهنمودهای حیاتی عمل میکردند و بر خودکفایی محصولات کشاورزی متمرکز میشدند امروز مجبور نبودیم بجای صادرات ، واردات عدس و لپه و برنج و خشکبار و… داشته باشیم. هزاران هکتار از منابع طبیعی و جنگلها و مزراع کشاورزی توسط اشخاص سودجو در شمال کشور به غارت رفت و بجای توسعه و تقویت کشاورزی ویلا و ساختمان ساخته شد و بعد از سالیان سال که بخش عظیمی از زمین ها از بین رفت تازه بفکر برخورد با زمینخواران بصورت جدی افتاده اند. اگر کشاورز ایرانی حمایت میشد مانند صنعت مرغداری امروز شاهد پیشرفت شگرفی در این حوزه بودیم و بسیاری از تحصیل کرده های رشته کشاورزی هم در این حوزه بجای رفتن دنبال کارهای متفرقه و اداری در این بخش شاغل میشدند. در هر صورت اگر برنج و قوت مردم در داخل تامین نشود و یا با هزینه بالا برای بخش بسیاری از مردم عرضه شود دولت مجبور به واردات میشود. وظیفه کنترل و سلامت مواد غذایی بعهده دستگاههای دولتی است که اگر کالایی برای سلامتی مردم ضرر داشته باشد جلوی آن را بگیرند . جالب است در ایران هم دستگاههایی را وارد کرده اند که برای افزایش بهره وری برنج های خورد را داخل دستگاه میدهند و از خروجی آن برنج کامل را تحویل میگیرند. شاید همین نوع روش برای برنج های هندی هم برای ارتقا کیفیت اتفاق بیفتد. البته بنده هم برنج ایرانی و هم هندی مصرف میکنم . بنده را لطفا متهم نکنید.
    موفق باشید

    پاسخ
    1. 80.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      کلام شما متین ولی دقیق تر از این اگر شویم می گویند که روی سه دسته از تولیدات متمرکز شویم
      دسته اول کالا های که مهم نیست هزینه تمام شده آن برای ما چقدر است باید تولید کنیم مسائل دفاعی کشور در این حیطه قرار میگیرند.
      دسته دوم کالا های استراتژیک هستند، طعام عموم مردم گندم و برنج است اگرچه هزینه تمام شده آن برای ما بیش از وارادات آن باشد این نوع محصولات را نیز باید برای خود کفایی اش تلاش شود البته باید توجه داشته باشیم که اشاره شده است که باید تمرکز روی مزیت های نسبی شهرها باشد.
      این بدین معناست که در شهرهای شمالی کشور برنج کشت شود در جلگه ها گندم در بعضی مناطق مرکبات و….
      بعضی از مزیت های نسبی شهر ها مشخص است مثلا خراسان قطب تولید زعفران کشور است. رفسنجان قطب تولید پسته طارم زنجان زیتون و …
      به دلیل عدم شناخت این مزیت نسبی در بعضی از شهرها شاهدیم که هر سال یک کالا را به فراوانی می توان یافت و در کالای دیگر دچار کمبود میشویم.
      این هم به این علت است که واقعا کشاورزان ما سردرگمند از آنجایی که کشاورز اولین زنجیره از تولید است و تنها ۹٫۵ درصد از سود نصیبش میشود می رود کالایی را کشت میکند که سال قبل دچار کمبود بوده است این میشود که امسال کمبود سیب زمینی سال بعد فراوانی داریم و البته این ضعف ناشی از عدم شناسایی مزیت های نسبی است.
      دسته سوم صنایع نوزاد و نوپا هستند که باید مورد حمایت قرار بگیرند.
      برخورد با زمینخواران از سالیان پیش صورت میگرفته ولی شاید به شدت الان رسانه ای نبوده است.
      خوبی امسال و نامگذاری اش در این است که توپ مستقیم در زمین دولت انداخته شده وباید مجلس از دولت مطالبه کند تا به خوبی اقدام و عمل لازم را انجام دهد.
      غربی ها از حربه تحریم توانستند بهره لازم را ببرند از این به بعد باید منتظر تحریم در همه عرصه ها باشیم پس برای استحکام پایه های کشور نیازمندیم مقاومت را در همه عرصه ها افزایش دهیم.
      یکی از این عرصه ها که در آن ضعیف و شکننده بودیم اقتصاد است.
      جنگ امروز جنگ اقتصادی است و کارشناسان بلوک غرب در حال بررسی عرصه هایی هستند که می توانند ایران را به زانو در بیاورند.
      خوب حال ایران کشوری ۴ فصل است که علاوه بر اینکه توانایی خود کفایی کشاورزی را دارد توانایی صادرات عظیمی را به صورت نسبی نسبت به کشور های دیگر داراست.
      وارادات در کمبود ها تنها مسکنی است برای حفظ ساختار اقتصاد و درمان نیست.
      اقتصاد مقاومتی درمان ریشه ای و ساختاری برای مشکلات اقتصادی مملکت ماست.
      سپاس

      پاسخ
  31. 81

    مهسا

    سلام
    من این برنج رو دوست دارم و استفاده می کنم. به چند دلیل:
    – در پخت خوب از آب درمیاد و ریسک نداره.
    – سر سفره زیبا و جذابه.
    – احساس پری و سنگینی به معده نمی ده.
    – بدون روغن کاملا دان در میاد و به هم نمی چسبه و نتیجتا کالری کمتری به بدن وارد میشه.
    چند توصیه برای دوستدارن این نوع برنج:
    – هرچه مدت زمان بیشتری این برنج رو خیس کنید و آبشو عوض کنید بوی خاصش از بین میره.
    – استفاده از کمی کره برای روی برنج و زعفران به هنگام دم کشیدن خیلی اثر خوبی داره.

    از مطالبتون هم خیییلی ممنون.
    توی فضای مجازی نه باید به مطلبی اعتقاد ۱۰۰% داشت و نه به کلی رد کرد.
    در جواب بعضی دوستان هم باید بگم که مورچه سمت دانه قهوه هم نمی ره و اصلا از دانه قهوه به عنوان دور کننده مورچه استفاده میشه این دلیل بر بد بودن قهوه نیست.
    احتمالا آنزیمها و اسانسهای برنج طی فرآِند حرارتی از بین میرن و دیگه جاذب مورچه نیست.

    پاسخ
    1. 81.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      سپاس از توجهتون
      ممنون از وقتی که گذاشتید
      سپاس

      پاسخ
  32. 82

    ugd

    سلام امروز یه فیلم توی تلگرام دیدم که میگفت که این برنج از الیاف و نشاسته سیب زمینی تهیه میشه میخواستم بدونم آیا حقیقت داره؟ چون خود من هم الان سالیان سال هست که به دلایلی از برنج هندی استفاده میکنم و راضی هستم ممنون میشم جوابم رو بدید

    پاسخ
    1. 82.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      من این مطلب نوشتم که به همین سوال شما جواب بدم
      اگر یه نیم نگاه بندازید میبینید برنج هندی همان برنج معمولی است ولی یک بار نیم جوش شده همین
      سپاس

      پاسخ
      1. 82.1.1

        سعید

        سلام برای از بین بردن بوی نای برنج هندی چیکار کنیم؟

        پاسخ
        1. 82.1.1.1

          محمد حسین عامری

          سلام
          برنج خیس کنید
          در موقع جوشیدن هم گلاب یا ابلیمو اضافه کنید بعد ابکشی کنید
          سپاس

          پاسخ
  33. 83

    مقدم

    با سلام . متعجبم از بعضی نظرات دوستان. کاملا مشخصه که قصد نویسنده مطالب اطلاع رسانی بوده این همه توهین و برچسب! ایشون که قبلش شفاف سازی کردن که هدفشون از بیان مطالب چیه؟ جای انتقاد و نظردهی بازه هرکسی میتونه حرف و عقیده خودش رو بگه اما نه با حمله به دیگران

    پاسخ
  34. 84

    سام

    من اصلا نمیخوام تحقیق شما رونقدکنم اما چیزی ک هست آیا تمام برنج های هندی وارداتی این مشخصه هایی رو گفتین داره؟خب به طور قطع فقط کمتراز۵%این ویژگی رو دارن.بنظرمن واردکنندگان ما فقط به فکر جیب خودشون هستن نه سلامتی مردم.واینکه اینا تیشه برداشتن دارن به ریشه برنج ایرانی میزنن.شما میگید که قیمت برنج ایرانی رو بیارن پایین تاهمه مردم استفاده کنند این درست اما قیمت برنج های هندی هم خیلی قیمتشون پایین تر نیس.

    پاسخ
    1. 84.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      کاش اخبار گوش میکردید
      اخرین خبر برای دیروزه که میگفت هیچ برنج الوده ای در بازار نیست و تنها بازی دلالان برنج ایرانیه که باعث شدن تا برنج های واردی بلوکه بشن تا بتونند برنج به قیمت دلخواهشون بفروشند.
      سپاس

      پاسخ
  35. 85

    عسل

    ممنون مطلب جالبی بود اطلاعات خوبی داشت
    بنظرم باید قدمی برداشت تا وضعیت کالاهای مصرفی مون بهبود پیدا کنه الان بازار پره از برنج هندی با برندهای مختلف یکی از اشناهامون میگفت از یک برند برنج میخریدم چند وقت بعد همون برند وگرفتم ولی اون طعم وعطر ونداشت اینجا شاید بشه گفت کسی کلاه برداری میکنه برنج بی کیفیت رو با نام برند معروف می فروشند وسودشون حاصل از بی دقتی ماست
    بنظرم باید قدمی برداشته بشه هم از سوی مصرف کننده وهم تولیدکننده که اول برنج ایرانی بخریم وبعد سراغ برنج هندی بریم
    ما هم برنج ایرانی وهم هندی مصرف میکنیم
    هرچیزی زیاد مصرف بشه اون تازگیشو از دست میده به ای علته که بعد یه مدت احساس میشه برنج مثل کاه بی مزه است ودرست پختن برنج در طعم اون تاثیر داره دیدم بعضی ها برنج هندی رو درست نمیجوشونن بعدبه خاطر اینکه برنج به اصطلاح زنده است سر دلشون میمونه اونوقت میگن ایراد از برنج بود
    برنج ایرانی روهم زیاد میجوشونن شفته میشه بعد میگن برنج ایرانی به اصطلاح گل میشه سردل میمونه
    واینکه برنج هندی پخته وقتی میمونه جلوی پرنده مورچه میریزیم همشو میخورن ،
    در دنیای امروزمون که کودهایی هست که به درخت میدی میوشو بزرگ وزیاد میکنه اما طعمی نداره نمیشه نادیده گرفت که حتما برنج رو هم زیاد وسریع تولید میکنن وکیفیت زیادی نداره اما باز به ما بستگی داره که دقت کنیم به برندهای معتبر
    چون خیلی راحته که از کیسه یک برنج برای عرضه برنج تقلبی استفاده کرد .

    پاسخ
  36. 86

    پری

    آقای عامری من نمیخوام بگم مطالب شمااشتباه یاجهت تبلیغ نوشته شده ولی اگه یه همچنین چیزی هم باشه درصدخیلی کمی ازبازارمصرفی رابه خوداختصاص داده اگریه نیم نگاهی به دیگرسایتهاهم بیندازیدخواهیدفهمیدکه این برنج هندی ازالیاف وآلوده به موادسمی وآرسنینگ میباشد وکشورآلمان واردات آن راممنوع کرده است ولی چراایران که یک کشوراسلامی است بایدواردات آن منعی نداشته باشد،شمامیگوییدمرغوبیت این برنج بیشترازبرنج های دیگراست مثلاخودمن به جرئت میتوانم بگویم تقریباهرشب ازهمین برنج هامیخورم وانرژی دهندگی ای درآن نمیبینم واینکه میگویندبرنجچاقکنندهباهمیشهلاغرنیستن،ی

    پاسخ
    1. 86.1

      محمد حسین عامری

      چی بگم
      خودتون گفتید
      خودتون قضاوت کردید
      تصمیم با خوانندگان

      پاسخ
  37. 87

    زهرا

    سلام
    ممنون از مطالب این سایت
    من میخوام برای اولین بار برنج هندی خرید کنم ازتون میخوام یه مدل برنج هندی که خوبه و ازش راضی هستید بهم معرفی کنید.

    پاسخ
    1. 87.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      من معرفی نکرده محکوم به خیلی چیزا هستم
      ولی خودمون خاطره مصرف داریم
      سپاس

      پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *