درباره نویسنده

محمد حسین عامری

به نام خدا زندگی صحنه يکتای هنرمندی ماست* هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود* صحنه پيوسته بجاست* خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد…* مهندسی صنایع و مالی را زمینه ساز خلاقیت می دانم، دید باز و سیستماتیک ویژگی این دو رشته است. از این رو همواره مطالب متنوعی در خندون منتشر می‌شود. نظرات شما همیشه روشنی بخش مسیرم بوده است.

مطالب مرتبط

110 Comments

  1. 51

    hades

    واقعا که؟؟؟کاملا معلومه که این برنج ها اصلا مرغوب نیستن من خودم هر وقت از این برنج ها میخورم معدا ام احساس سنگینی میکنه و خیلی اذیت میشم ولی برنج ایرانی که میخورم حتی اگه دو بشقاب هم بخورم اصلا اذیت نمیشم بدنجهای هندی و پاکستانی یه مشکلی دارن ولی نمیدونم چی!!!!!

    پاسخ
    1. 51.1

      امیرمحمد

      سلام
      درپاسخ به سوال این دوست عزیز باید بگم که بنده خودم آشپز هستم و درپخت برنج هندی مهارت خاصی دارم اگر شما طریقه درست پخت برنج هندی را بلد باشید اصلا معده شما اذیت نمیشود کسانی بودند که فقط برنج ایرانی مصرف میکردند ولی زمانی که دست پخت من را در مورد برنج هندی میل نمودند طرفدار برنج هندی شدند سعی کنید در پخت برنج هندی دقت لازم به عمل ورید و لازم به ذکر است که طریقه پخت برنج ایرانی با برنج هندی متفاوت است
      من از استادی که این مطالب زیبا و شنیدنی را در مورد برنج هندی در اختیار همگان قرار دادند سپاسگذارم

      پاسخ
      1. 51.1.1

        mohammad

        باسلام لطف نمایید روش پخت برنج هندی راشرح دهید

        پاسخ
        1. 51.1.1.1

          محمد حسین عامری

          سلام
          مثلا سه پیمانه برنج راشب قبل خیس کنید و یک مشت نمک هم در آن بریزید.
          فردای آن روز اب را بگذارید تا به جوش بیاید سپس اب نمک برنج را خالی کرده و برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید .
          بعد از چند دقیقه برنج را تست کنید تا ببینید پخته یا نه سپس ابکش و برنج را دم کنید .
          سپاس

          پاسخ
  2. 52

    جلال

    از زحمتی که برای تحقیق این مطلب کشیدید بسیار سپاسگزارم در روشن شدن اصل مطلب بدور از جو ایرادوتکذیب کمک میکند باز از تلاشتان ممنونم

    پاسخ
  3. 53

    دخو

    سلام ممنون از ارسال مطلب ارزشمندتون با اجازتون منم اون رو تو صفحه ی فیس بوکم البت با ذکر نام جنابعالی منتشر کردم . اشم شما در پایان مطلب ذکر شده است.

    پاسخ
  4. 54

    محمدحسین ماحوزی

    سلام آقای محترم شما خودت میدونی که موش به برنج هندی و پاکستانی نزدیک نمیشود وشما بخاطر سود و منفعتت تبلیغ برنج خارجی میکنی پس لاقل خدا را در نظر بگیر

    پاسخ
    1. 54.1

      محمد حسین عامری

      سلام آقای ما حوزی
      تهمت زدن خیلی آسان است شما طبق چه دلیل و مستنداتی بنده را متهم به کسب سود و منفعت از تبلیغ می کنید؟
      خدا شاهد است که هدفم از ارائه این مطلب تنها شفاف سازی علت قد کشیدن برنج هندی بوده است.
      من خودم سالیان سال است که در حال مصرف این برنج هستم و تاکنون هیچ گونه مشکلی نداشته ام.
      بهتر نیست تا چشمانمان را باز کنیم و بدون غرض به اطرافمان بنگریم.
      خوب است تا خودمان برای خودمان تصمیم بگیریم و نگذاریم تا دیگران به جای ما فکر کنند.
      سپاس

      پاسخ
      1. 54.1.1

        سيد مبارك موسوي

        سلام جناب آقای عامری
        بنده تاجر برنجم و پاکستانی هستم زیاد به فارسی تسلط ندارم تحقیق جناب عالی ارزنده و دقیق بود از زمان انگلستان تا بحال در کشور ما ازتکنالوجی جدید روز بین المللی مخصوصا از کشورآلمان و ایتالیا دستگاه های پر حزینه در کارخانه ها استفاده میشود متاسفانه سوء تبلیغات زیاد هست مخصوصا موقع برداشت محصول برنج ایران در شمال تبلیغات علیه برنج خارجی بیشتر میشود

        پاسخ
    2. 54.2

      مهدی صادقی

      من ۳۰ سال برنج ایرانی خوردم و الان یه ۴ یا ۵ ماهی هسا که ازدواج کردم و طبق علاقهی خانمم به برنج خارجی دارم برنج خارجی میخورم!
      اولاش احساس میکردم که وقتی دمکنی رو بر میدارم بوی خیلی بدی ازش میاد و خدایا! چرا من باید به برنج خارجی رضایت بدم!؟
      بعد از مدتی بهش عادت کردم دیگه مثل روزهای اول نیست برام!
      ماها همیشه عادت میکنیم!
      یعنی اگر نخواهیم هم کاری میکنن که عادت کنیم!
      برنج ایرانی گرون میشه وقتی که تقاضا میره بالا و کمبود محصول هست.
      یه سری میرن برنج خارجی وارد میکنن که به من و تو بدن و سود کنن.
      مر هر صورت ماها محکومیم که طبق شرایط یکی رو انتخاب کنیم!
      دوست عزیز!
      اینکه موش و سوسک و پیشه و مورچه سمت چی میرن و سمت چی نمیرن دلیل نمیشه ما ازشون طبعیت کنیم!
      موش ها توی فاضلاب سراغ خیلی چیزها میرن! آیا ما هم باید بریم؟
      برنج های خارجی به دلیل شیشه ای بودن و سخت تر بودن و وجود نشاسته کمتر (و شاید مواد افزودنی) باعث شده از دست حیوانات در امان باشه!
      من که برای دور بودن از این مسایل و سرطان و این چیزاش دو تا تصمیم گرفتم که به زودی یکیش رو عملی میکنم!
      ۱- اصلا برنج و نون و کندم رو حتی الامکان به صفر نزدیک کنم.
      ۲- بی خیال این بحث ها و حرفها بشم و به جیبم نگاه کنم و ببینم چی میتونم بخورم و چی نمیتونم و مجاب بشم که با چی بیشتر حال کنم!

      پاسخ
    3. 54.3

      سهراب

      سلام بزرگوار بنده با شما موافقم،
      این آقای بامری مخش تاب برداشته، حتی ایکاش مخش تاب برمیداشت
      مغرضانه یک سری مطالب غلط را به خورد مردم میده،
      از قدیم گفته اند و امروزه اطبا و کارشناسان تغذیه هم میگن: برنج آبکش در واقع کاه هست.
      این یارو آخرت خودش را به دنیای دیگران فروخته…… بنده قسم میخورم مطالبش کذب هست
      نظرات آشپز قلابی هم کذب هست….

      پاسخ
      1. 54.3.1

        محمد حسین عامری

        سلام
        خدا قاضی بین من و شما، اگر مواردی که ذکر کردید و قسم می خورید درست است که هیچ ولی اگر مغرضانه است خدا خودش جواب حرفاهیتان را بدهد.
        اقای سرگزی بنده عامری ام نه بامری
        سپاس

        پاسخ
  5. 55

    انبوهی

    برایم همیشه نحوه تولید این نوع برنج وعلت نچسبیدن ان در موقع پخت وهم اندازه بودن دانه ها سوال بر انگیز بود .متشکرم از اطلاعاتی که دادید.

    پاسخ
  6. 56

    علی

    برای من منفعتی نداشت

    پاسخ
  7. 57

    علی اکبر

    با سلام دوست گرامی لطفا به این آدرسی که در اختیار شما می گذارم رجوع کنید تا بفهمید چگونه برنج های دانه بلند و یک اندازه را برای شما درست می کنند.
    http://alef.ir/vdcgtt9xnak9tz4.rpra.html?244045
    برنج هایی که با دستگاه ساخته می شوند

    پاسخ
    1. 57.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      من منکر وجود همچین دستگاهی نشدم، مدتی پیش هم ۲۰:۳۰ بود فکر کنم در خبری از برنج هایی که بعد از خیس شدن تبدیل به آش می شوند صحبتی به میان آورد.
      ولی فرایند پارابویل که در تولید برنج هندی قد بلند به کار برده می شودفرایندی متفاوت از برنج ماکارونی است.
      سپاس

      پاسخ
  8. 58

    حمیده

    ممنون مفید بود.

    پاسخ
  9. 59

    نظری

    واقعا خنده داره!!!شما برای آزمایشم شده توی دو ظرف مختلف برنج ایرانی وهندی بریزید، بذارید کنار مورچه ها و ببینید کدومشو میخورن.اونها موجودات هوشمند خداوند هستند. امان از دست بشر سودجوی منفعت طلب

    پاسخ
  10. 60

    حسن

    شاید نظر این نویسنده این باشه که شاید درصد جزئی از برنج وارداتی از این نوع تکنولوژی باشه ولی اثبات نمیکنه که همه ی برنجای خارجی از این نوع برنجا باشند.
    ممنون

    پاسخ
  11. 61

    mohammad

    تشکرازتوضیحات ارزنده ی شما

    پاسخ
  12. 62

    بنده خدا

    جناب آقای مهندس عامری
    از مطالب مفید و علمی شما که مورد استفاده قرار گرفت متشکرم.
    در مورد اباطیلی که بعضی افراد مطرح کردند ناراحت نشوید. من در کل متون شما اثری از تبلیغ ندیدم.
    کار خودتان را انجام دهید. انرژی خودتان را با جواب به لاطائلات دیگران هدر ندهید. لطفا مطالب دیگری اگر هست ارائه فرمایید.
    موفق باشید.

    پاسخ
    1. 62.1

      محمد حسین عامری

      سلام
      سپاس از قوت قلبتان
      چشم حتما روی چشم

      پاسخ
  13. 63

    سعیده

    شما گفتی قصدت توضیح علت قد کشیدن برنجه، اما متوجه نشدی که اخر حرفت فقط نتیجه گرفتی این نوع برنج خیلی خیلی مفیده!!!؟ این شیوه ی علمی اطلاع رسانی نیس، عملا داری تبلیغ میکنی ، خب دوس داری این برنجو خودت بخور دیگه چرا دروغ خورد مردم میدی

    پاسخ
  14. 64

    محسن

    آقای عامری محترم آیا مجبوری به مردم دروغ بگویی ؟ مگر ما میخواهیم خود را گول بزنیم هر وقت ما برنج هندی میخوریم پس از مدت کوتاهی احساس گرسنگی میکنیم این نشان میدهد که این برنج ها مغذی نیستند و خاصیتی ندارند و فقط شکم پر کن میباشند. این برنج ها هیچ خاصیتی ندارد و کسانی که از آن استفاده میکنند پس از مدتی دچار بیماری و سوء تغذیه میشوند. یکی از عوارض مشهود آن ریزش مو میباشد. به نظر شما چرا بیشتر جوان ها در سنین پایین ۱۷ – ۱۸ سالگی ریزش مو پیدا میکنند . علتش همین مواد غذایی مصنوعی و فناوری شده میباشد.

    پاسخ
    1. 64.1

      محمد حسین عامری

      سلام محسن جان اصلا فکر نکن مغرضانه نوشتی
      من و خانواده سالیان است در حال مصرف این نوع برنج ها هستیم ولی تا کنون هیچ کدام از مشکلاتی که ذکر کردید از جمله گرسنگی، سوء تغذیه و ریزش مو را نداشتیم.
      شما که تخصصی در زمینه مواد غذایی نداری حق نداری بدون دلیل عوارض ذکر شده را به یک ماده غذایی نسبت دهی
      شاید هم از فروشندگان برنج وطنی به قیمت گزاف هستی و از آنجایی که حاشیه سودتان به خطر افتاده اکنون دلواپس سلامتی مردم شده اید.
      سپاس

      پاسخ
  15. 65

    تارا

    بنظر من فقط قیافه خوبی دارن ولی طعم و بوی مقبولی ندارن وقتی میخوری حس میکنی پلاستیک میجوی دوستان بهتره محصولات داخلی مصرف کنید تا برنج خوش طعم وعطر ایرانی که نتیجه زحمت کشاورزای خودمون هست چرا برنج خارجی؟ باکمال احترام برای آقای عامری

    پاسخ
  16. 66

    دانشجو

    سلام از برنج هندی هیچی نصیبتون شده که سنگش به سینه می زنید حتما یه پولی گیرتون میاد برنج هندی سم خالی موجب هزار درد میشه.

    پاسخ
  17. 67

    بنیامین

    با سلام و سپاس از جناب عامری عزیز
    من کارشناس صنایع غذایی هستم و همه جا حتی تو جمع کارشناس ها هم همین ایرادات گفته میشد مصنویی و … بودن ولی تخصصی بگم من قبول نمیکردم که اکسترودری باشه بتونه به این شکل برنج ها رو از آرد در بیاره تحقیق کردم م به مطلب شما رسیدم که بسیار معقول بود و کاملا قانع شده و موافق با شما هستم .
    کمال تشکر را از جناب عالی بابت زحمات و تحقیقاتتان دارم .

    پاسخ
    1. 67.1

      محمد حسین عامری

      سلام بنیامین جان
      ممنون که حضور پیدا کردی و وقت گرانبهایت را صرف کردی تا چند خطی ما را مستفیض کنی
      سپاس از توجهت

      پاسخ
  18. 68

    بنیامین

    دوستان ندانستن و یا آگاهی و مطالعه کم دلیل خوبی برای مردود کردن یک مطلب قوی و مطالعه شده نیست مثلا در پاسخ به جناب محسن :عوامل و شرایط مختلفی میتوانند سبب گرسنگی شوند ولی اصلی ترین عوامل کاهش قند خون همان گلوکز و خالی شدن معده میباشد شاید این برنج بدلیل قابلیت هضم بالا سریع از معده خالی شود و نیز مغذی بودن یا نبودن مواد غذایی دلیل بر ایجاد گرسنگی ندارد و در کل برنج غذای خیلی مغذی نیست . اینکه مطرح کردند موش و مورچه نمیخوره ایا خودتون ازمایش کردید خوب هم میخورند حتی شپش برنج هم داخلشون میافته و میخوره و اینم میتونه دلیل بر نداشتن آلودگی تشعشع رادیواکتیوی در آنها باشد .
    با تشکر

    پاسخ
  19. 69

    بنیامین

    مثل مطلب دوم ام که در جواب برخی دوستان فرستادم ثبت نشد شاید کمی طولانی بود بهر حال ممنون

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامي حقوق مطالب و تصاوير براي خندون دات آي آر محفوظ است.