درباره نویسنده

محمد حسین عامری

بنام خدا زندگی صحنه يکتای هنرمندی ماست* هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود* صحنه پيوسته بجاست* خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد…* مهندسی صنایع را به همراه تکنولوژی روز و خلاقیت می پسندم، صنایع دید باز و سیستماتیک را به من هدیه کرده است از این رو همواره مطالب متنوعی در خندون منتشر می‌شود. نظرات شما همیشه روشنی بخش مسیرم بوده است.

مطالب مرتبط

82 Comments

  1. 51

    hades

    واقعا که؟؟؟کاملا معلومه که این برنج ها اصلا مرغوب نیستن من خودم هر وقت از این برنج ها میخورم معدا ام احساس سنگینی میکنه و خیلی اذیت میشم ولی برنج ایرانی که میخورم حتی اگه دو بشقاب هم بخورم اصلا اذیت نمیشم بدنجهای هندی و پاکستانی یه مشکلی دارن ولی نمیدونم چی!!!!!

    پاسخ
    1. 51.1

      امیرمحمد

      سلام
      درپاسخ به سوال این دوست عزیز باید بگم که بنده خودم آشپز هستم و درپخت برنج هندی مهارت خاصی دارم اگر شما طریقه درست پخت برنج هندی را بلد باشید اصلا معده شما اذیت نمیشود کسانی بودند که فقط برنج ایرانی مصرف میکردند ولی زمانی که دست پخت من را در مورد برنج هندی میل نمودند طرفدار برنج هندی شدند سعی کنید در پخت برنج هندی دقت لازم به عمل ورید و لازم به ذکر است که طریقه پخت برنج ایرانی با برنج هندی متفاوت است
      من از استادی که این مطالب زیبا و شنیدنی را در مورد برنج هندی در اختیار همگان قرار دادند سپاسگذارم

      پاسخ
  2. 52

    جلال

    از زحمتی که برای تحقیق این مطلب کشیدید بسیار سپاسگزارم در روشن شدن اصل مطلب بدور از جو ایرادوتکذیب کمک میکند باز از تلاشتان ممنونم

    پاسخ
  3. 53

    دخو

    سلام ممنون از ارسال مطلب ارزشمندتون با اجازتون منم اون رو تو صفحه ی فیس بوکم البت با ذکر نام جنابعالی منتشر کردم . اشم شما در پایان مطلب ذکر شده است.

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامي حقوق مطالب و تصاوير براي خندون دات آي آر محفوظ است.